portada de Zen i Vedanta

Arnaud Desjardins

Zen i Vedanta

Colección: Els petits llibres de la saviesa 11
Traducción de Esteve Serra
Páginas: 105
Formato: 11 x 14 cm
Encuadernación: Rústica
ISBN: 978-84-7651-617-1
Año aparición: 1.997

Precio sin IVA: 4,33€
Precio con IVA: 4,50€

Un text fonamental del Budisme Zen comentat per un profund coneixedor de les filosofies orientals. Una invitació a descobrir una manera de pensar, radicalment diferent dels nostres hàbits mentals.

La forma de Budisme coneguda al Japó amb el nom de Zen té les arrels en el Tx’an xinès, el «manifest» fundacional del qual és el Sin-sin-ming (segle VII), text, dones, de gran importància històrica i doctrinal al qual quaranta generacions de monjos han dedicat tota la seva vida.
Aquesta obra ens submergeix en el cor mateix d’allò que per als budistes és l’ensenyament últim i ens introdueix en un món intel·lectual radicalment diferent del pensament occidental.
Arnaud Desjardins, conegut estudiós de les filosofes orientals, format a l’Índia, intenta mostrar-nos que, més enllà de les discussions filosòfiques, l’ensenyament del Vedanta hindú és molt pròxim al del Zen budista. L’un i l’altre ens proposen una experiència directa, una realització alliberadora de les instàncies de la personalitat de cadascun de nosaltres.

Comprar en: