portada de Receptes per anar d’excursió

Margot Fontaine

Receptes per anar d’excursió

Colección: El corn de l’abundància 3
Ilustraciones de Pere Joan
Páginas: 152
Formato: 10,5 x 15 cm
Encuadernación: Rústica
ISBN: 978-84-9716-528-0
Año aparición: 2.008

Precio sin IVA: 6,73€
Precio con IVA: 7,00€

Un llibre per fer les nostres excursions encara més agradables, amb idees per elaborar amanides refrescants, truites i entrepans suculents, guisats senzills però saborosos per cuinar en un fogonet, sopes i begudes tonificants, piscolabis energètics fets a casa… També trobareu aquí recomanacions nutricionals, consells per transportar i conservar els aliments, i informació sobre utensilis com ara termos o fogonets.

Passar un dia al camp, al mar o a la muntanya tonifica el eos, la ment i l’esperit. Menjar un entrepá de mortadel-la des- prés d’haver fet un cim, per petit que siguí, produeix més endorfi- nes que una mariscada cruspida en el restaurant més selecte de la ciutat. Aquest llibre pot fer les nostres excursions encara més agradables, amb idees per elaborar amanides refrescants, truites i entrepans suculents, guisats sen- zills pero saborosos per cuinar en un fogonet, sopes, begudes toni- ficants i piscolabis energétics fets a casa…

També trobareu aquí recoma- nacions nutricionals, consells per transportar i conservar els ali- ments, i informació sobre uten- silis com ara termos o fogonets. Bon camí i bon profit.

Comprar en: