portada de Les rondalles de la bella i la bèstia

Maria Pau Janer

Les rondalles de la bella i la bèstia

Colección: El pou de la lluna 2
Páginas: 140
Formato: 15 x 21 cm
Encuadernación: Rústica
ISBN: 978-84-7651-141-1
Año aparición: 1.996

Agotado - Exhaurit

La salvació d’un príncep encantat gràcies a l’amor que neix de la coneixença i de la convivència entre dos éssers que pareixen totalment oposats.

Els contes catalans del cicle de l’espòs transformat que pertanyen al tipus anomenat de La Bella i la Bèstia són abundants. Ens expliquen les desventures d’una heroïna, sempre la menor i la més bella de tres germanes, que, a causa de l’amor que sent envers el seu pare, ha de partir amb un monstre cap a l’inconegut. Abandonada la llar familiar, ha d’ins- tal·lar-se al palau de la bèstia, en realitat un príncep encantat. Només a partir de la coneixença i de la llarga convivència amb l’encantat, aprendrà a estimar-lo i el salvarà. Es tracta de l’amor redemptor.
Incloem també en aquest volum una sèrie de rondalles que segueixen un tema una mica diferenciat. La parella protagonista té un fill i, malgrat aquest fet, han de separar-se. Quan es fa de nit, l’encantat apareix misteriosament a la cambra de la seva esposa i canta una cançó de bressol per a l’infant. Tot això un dia rere l’altre, fins que es produeix el desencantament.

Comprar en: