portada de Juga a fer juguetes

Joan Sans

Juga a fer juguetes

Colección: El pou de la lluna 11
Ilustraciones de Joan Sans
Páginas: 119
Formato: 15 x 21 cm
Encuadernación: Rústica
ISBN: 978-84-9716-436-8
Año aparición: 2.007

Precio sin IVA: 11,54€
Precio con IVA: 12,00€

Aquest llibre de Joan Sans, mestre professional i que estima la seva feina, presenta un aplec de jocs i de juguetes descrits amb precisió i detall. Són juguetes fetes amb materials naturals o amb els estris domèstics més senzills, que, alhora que proporcionen diversió i entreteniment, desvetllen la imaginació dels infants i els ensenyen a emprar les mans, els ulls i el cervell.

Aquest recull és, en definitiva, una útil eina pedagògica, de gran valor educatiu.

Aquest llibre pot significar una descoberta per als més joves per la quantitat i diversitat de jocs i juguetes que s’hi descriuen amb precisió i detall. Jocs que contenen encara restes de rituals molt antics (d’aquí el seu interès etnològic i antropològic), juguetes que s’elaboraven amb materials fornits en cada estació per la naturalesa o amb els estris domèstics més senzills. I seran una sorpresa per les possibilitats imaginatives en relació al joc desplegades pels infants d’un altre temps i d’unes altres circumstàncies. Però, per als de més edat, també desvetllarà l’enyor, perquè ens mostra indirectament com ens hem fet tots enfora de la naturalesa, de la vida rural o de petita ciutat provinciana i insular, de la simplicitat, del primigeni.

El mestre d’escola Joan Sans és un mestre d’escola vocacional i apassionat per la seva feina. Ha après a ensenyar els infants a jugar, i a fer-ho amb juguetes de fabricació pròpia. El seu llibre és producte d’una molt llarga i pacient recerca, i és un regal que ens fa l’autor sense demanar cap altra compensació que una certa, tendra, complicitat. De ben segur, contribuirà a fer que molts d’infants, alhora que s’entretenen amb elements simples i senzills, aprenguin a emprar les mans, els ulls i el cervell, i tots els seus sentits, en una activitat altament educativa i enriquidora.

Comprar en: