portada de Germà cel, Germana Àliga

Susan Jeffers

Germà cel, Germana Àliga

Colección: Àlbums 2
Traducción de Esteve Serra
Ilustraciones de Susan Jeffers
Páginas: 26
Formato: 24,5 x 31 cm
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-7651-170-1
Año aparición: 1.993

Precio sin IVA: 12,50€
Precio con IVA: 13,00€

Cóm podeu comprar el cel? Com podeu posseir la pluja i el vent?
Així comença l’impressionant discurs atribuït a un gran cabdill indi americà de fa més d’un- Són paraules que, de manera eloqüent i poètica, captaren la creença central dels indis ameri- aquesta terra i tots els éssers que hi viuen són sagrats. Aquestes paraules i aquesta creença han inspirat el que ha estat una autèntica obra d’amor per a Susan Jeffers; les seves extraordinàries il·lustracions il·luminen les paraules i la visió del món que posseïen els americans nadius.
Germà Cel, Germana Àliga és un llibre que fascinarà tots els qui el vegin per la manera com il·lustra allò que el nostre món ha perdut. És, així mateix, un missatge important, adreçat a joves i adults, a favor de la cura i la conservació del medi natural.
Seattle va viure aproximadament des de 1790 fins a 1866 a la regió nord-oest del que sónr ít ara els Estats Units d’Amèrica. Era un dels caps indis i va ser present a les negociacions dels tractats que es firmaren entre els indis i els colons blancs dominants. Fou en una d’aquestes negociacions que I el Cabdill Seattle pronuncià un discurs en la seva llengua nativa, discurs que des d’aleshores —i en les formes diverses en què ha estat transmès— ha servit d’inspiració a diferents moviments ecologistes d’arreu del món.

Comprar en: