portada de El nihilisme europeu

Friedrich Nietzsche

El nihilisme europeu

Fragment de Lenzerheide

Colección: Centelles 15
Prólogo de Jordi Martí Fitó
Traducción de Jordi Martí Fitó
Páginas: 60
Formato: 9 x 14 cm
Encuadernación: Rústica
ISBN: 978-84-9716-260-9

Precio sin IVA: 7,69€
Precio con IVA: 8,00€

En desprendre’ns de la fèrria moral on vivim engabiats, quina nova naturalesa ens espera? Caurà la pilota al camp de la desesperació o al d’una vida alliberada?

Friedrich Nietzsche (1944-1900) es va apartar dels estudis religiosos per als quals semblava estar destinat i es va endinsar en la filologia i la filosofia. En aquest personatge brillant i de salut delicada es van revelar diferents facetes: pensador, poeta, músic… Va cultivar una fecunda amistat amb figures artístiques com Wagner i es va impregnar de les idees de pensadors com Schopenhauer. Però el seu propòsit semblava apartar-lo de tot això, per relatar la soledat i el retorn al món d’un Zaratustra i descriure l’adveniment d’un nihilisme com un rotund cant a la vida.

El nihilisme europeu és un fragment de l’obra pòstuma de Friedrich Nietzsche, filòsof polèmic i desconcertant. En aquestes pàgines assistim a la dissolució de la moral cristiana de l’època i a l’entrada en el terreny incert del no-res. Per a alguns pot ser una maledicció, però per a altres s’encén per fi la guspira d’un foc inextingible.

Comprar en: