portada de Comprendre l’Islam

Frithjof Schuon

Comprendre l’Islam

Colección: Sophia perennis 2
Traducción de Josep M. Prats
Páginas: 196
Formato: 15 x 21 cm
Encuadernación: Rústica
ISBN: 978-84-7651-084-1
Año aparición: 2.023

Precio sin IVA: 14,42€
Precio con IVA: 15,00€

L’Islam, enigma i desafiament per a Occident, ha de ser entès en la seva essència, en la seva raó de ser. La ploma mestrívola de Frithjof Schuon ens revela —en el marc de la philosophia perennis— aquesta dimensió interior en tota la seva profunditat.

«La millor introducció a l’Islam com a religió i com a forma de vida.» Seyyed Hossein Nasr, Islamic Studies

«Magistral.»
Eastern World

Al llarg de la història, l’Islam ha representat un repte per al món occidental: un repte polí- tic i militar, però també intel·lectual i religiós. L’Occident en general no ha entès l’Islam com a civilització i visió del món perquè no ha entès la seva essència, la seva raó de ser. Frithjof Schuon, reconeguda autoritat en qüestions d’espiritualitat i religió, ha escrit aquest llibre —aclamat arreu com un clàssic imprescindible— no pas per a descriure l’Islam, sinó per a explicar per què els musulmans hi creuen.

Amb el teló de fons de la philosophia perennis com a marc de referència constant, l’autor des- glossa el seu llibre en quatre apartats: l’Islam, l’Alcorà i la Sunna, el Profeta, i la Via, i ens dóna una brillant explicació, profunda i lúcida, d’aquestes dimensions constitutives de la tradició islàmica. Frithjof Schuon (Basilea, 1907 – Bloomington, 1998) és autor de nombroses obres de me- tafísica i d’estudi comparat de les religions en les quals ha presentat els ensenyaments fonamen- tals de les grans savieses tradicionals entesos, més enllà de la multiplicitat de les formes, en la seva unitat essencial i la seva veritat immutable. És considerat el més gran representant de l’es- cola de pensament anomenada «perennialista», a la qual pertanyen, entre d’altres, autors com René Guénon, Ananda K. Coomaraswamy o Titus Burckhardt, i un gran metafísic i mestre espiritual l’ensenyament del qual recull l’herència del platonisme, el sufisme, l’advaita-vedânta de Shankara i la visió primordial del cosmos dels indis nord-americans.

Comprar en: