portada de Astrologia tradicional

Esteve Carbó i Ponce

Astrologia tradicional

Manual pràctic

Colección: Mandala 1
Páginas: 526
Formato: 17 x 24 cm
Encuadernación: Rústica
ISBN: 978-84-9716-115-2
Año aparición: 2.019

Precio sin IVA: 24,04€
Precio con IVA: 25,00€

Aquest manual d’astrologia tradicional ofereix a astròlegs, metges, psicòlegs i també a curiosos o consultors personals les eines necessàries per a fer l’anàlisi formal i la síntesi de qualsevol horòscop.

Cada símbol astrològic té una entrada conceptual, mostrant primer les virtuts i qualitats positives, seguida dels aspectes astrals inharmònics, de les afliccions, dels retrògrads i finalment dels patològics.

Esteve Carbó i Ponce, llicenciat en Psicologia i doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ha publicat diverses obres de caràcter científic, artístic i tradicional. Professor universitari de ciències de la comunicació i de gestió de recursos humans, ha editat alguns manuals de psicologia i ha publicat articles en àmbits especialitzats. La participació en congressos, exposicions i conferències li ha permès difondre les seves aportacions teòriques i pràctiques en revistes d’àmbit artístic, cultural i educatiu. El 2008 publica el Manual Astrologia Tradicional, que, a més de ser un compendi sistematitzat de les classes d’astrologia de Charles van der Linden d’Hooghvorst (1924-2004), impartides en els anys setanta i vuitanta, també resumeix f activitat docent i la interpretació de temes astrals, ge- omàntics i cartomàntics. El 2010 presenta el tractat Astrologia t, un assaig d’aplicacions sanitàries, mèdiques i psicològiques. I el 2014, Astrologia ,

complement necessari per a la prospectiva. Amb el present manual pràctic d astrologia tradicional, es fusiona i sintetitza tot allò que al llarg d aquests anys s ha editat. Ara, per als amics de l’astrologia, obrim una controvèrsia! Aquella que —unint cel i terra— pot fer sorgir la llum de l enigma universal i de l art. Potser, en aquest sentit, Ramon Llull ens indica el camí al Llibre dAmic e Amat: “Tant plorà i cridà l’Amic vers el seu Amat, fins que l’Amat davallà de les altures sobiranes dels cels, i vingué a la terra a plorar, i plànyer, i morir per amor, i per educar els homes a estimar i a conèixer, lloar, els seus honraments”.

Comprar en: